Wat anderen over Luca zeggen


Lily Mathlener

Lily Mathlener

Fysiotherapie Heikant


Luca heeft – samen met ons - een mooi plan gemaakt om onze website te verbeteren. Zij is er heel goed in om met een ‘frisse’ blik naar de website te kijken en heldere, duidelijke adviezen te geven. Na goed overleg implementeert ze de nieuwe ideeën of veranderingen vlot en creatief. Gewoon heel leuk om mee samen te werken!

Narhea Goossens

Narhea Goossens

Narhea Theaterproducties


De samenwerking met Luca ervaar ik als vriendelijk, betrokken, zakelijk en betrouwbaar. Ze is in staat om datgene wat ik in mijn hoofd heb te vertalen naar een beeld. Met als resultaat een website die bij mij past alsof ik het zelf verzonnen heb.

Charlotte Verhees

Charlotte Verhees

De C'sleutel


Luca is een jonge, slimme en vrolijke professional. Ze bouwt websites waar jouw klanten op aanslaan en waar jij van droomt.

Patries Knoot

Patries Knoot

Zangpraktijk Pur Sang


Toen ik besloten had een website te laten maken over mijn zangpraktijk, besefte ik hoe nauw het komt dat mijn werkwijze, intentie en uitstraling terug te vinden is in mijn website. Luca heeft de vaardigheid om goed af te stemmen op dit lastige stuk van een website. Ze heeft met haar vormgeving en gevoel voor kleurgebruik en opmaak, precies tot uitdrukking gebracht wat belangrijk is voor mijn werk. Ik kan Luca van harte aanbevelen als je een creatief en kundig vormgever zoekt.

Kick Klein

Kick Klein

INOS Onderwijs Breda


Luca heeft bij INOS Breda een aantal trainingen Wordpress verzorgd. Ze heeft deze trainingen en ook de bijbehorende handleidingen zelf ontwikkeld en sloot daarbij uitstekend aan bij het beginnersniveau van de deelnemers. Daarbij speelde ze heel flexibel in op de onverwachte situatie dat de achterliggende structuur van de websites toch wel flink van elkaar bleken te verschillen. Zo lukte het haar om tijdens een groepstraining toch op maat haar klanten te bedienen en dat werd bijzonder gewaardeerd. Luca is bovendien een prettige en vriendelijke persoon om mee samen te werken en ik zou haar zo weer vragen voor een volgende opdracht.

Nita van Bergen

Nita van Bergen

Konferentie Nederlandse Religieuzen


Even reclame maken voor de leukste, creatiefste en meest getalenteerde webdesigner / webdeveloper en grafisch vormgeefster die ik ken. Dus aarzel niet om je opdrachten aan haar toe te vertrouwen; succes gegarandeerd!

Sylvia van der Vinne

Sylvia van der Vinne

musicus & koorschool Senta


Luca maakt stijlvolle websites. Ik ben heel erg blij met mijn website, omdat deze precies de gewenste sfeer weergeeft. Professioneel, maar toch heel persoonlijk.