Een greep uit Luca's werk


Screenshot website Doolhof

Optimalisatie klantbeleving

Dierenpension De Doolhof

De reeds bestaande website van De Doolhof is flink onder handen genomen zodat deze beter aansloot bij de wensen van de klanten. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de functionaliteiten van de website, zoals het complexe reserveringsproces, om de klantbeleving te optimaliseren.

Link naar de website
Screenshot website Narhea

Website van A tot Z

Narhea Theaterproducties

Voor Narhea Goossens is een online portfolio ontwikkeld waarin zij zichzelf en haar werk op een heldere en persoonlijke wijze kan presenteren.

Link naar de website
Logo INOS

Wordpress

INOS Wordpress trainingen

Voor scholengemeenschap INOS Breda zijn een aantal trainingen Wordpress verzorgd voor groepen van 6-8 personen. Deze trainingen en ook de bijbehorende handleidingen zijn op maat ontwikkeld en sloten daarbij uitstekend aan bij het (varierende) beginnersniveau van de deelnemers.

Link naar de website
Lees de referentie van Kick Klein
Screenshot website Pianoles van Anny

Speelse website van A tot Z

Pianoles van Anny

Voor pianoles van Anny is een frisse speelse huisstijl en website ontwikkeld; een online visitekaartje met een persoonlijke touch.

Link naar de website
Screenshot website Clepro

Interactieve website

Clepro

Een heldere, zakelijke website met duidelijke informatie; dat was nodig voor Clepro. Op basis van het bestaande logo is er een strakke website ontworpen en de grote hoeveelheid informatie is op een strategische manier weergegeven, zodat deze niet overweldigend is voor de klant.

Link naar de website
Screenshot website Pur Sang

Van offline huisstijl naar website

Zangpraktijk Pur Sang

Voor Patries Knoot, eigenaresse van zangpraktijk Pur Sang, is de bestaande huisstijl en flyer omgegoten tot een passende website. Herkenbaarheid en online aanwezigheid staan bij deze website centraal.

Lees de referentie van Patries Knoot
Screenshot website De Maasstroom

Creëeren van online aanwezigheid

De Maasstroom

In opdracht van café De Maasstroom is de website totaal vernieuwd. Naast het ontwerp en realisatie van de website zijn ook andere onderdelen van de huisstijl onder handen genomen, zoals de menukaart en de zakenkaartjes.

Link naar de website